Redin Loisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa kauppakeskus Redin yhteydessä, tornitalossa 93 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Huoneistosta avautuu uskomattomat näkymät kaakko- etelä- lounas suuntaan.

Huoneistosta on helppo mennä ostoksille Redin kauppakeskukseen tai vaikka metrolla Helsingin keskustaan. Lomakohteesta on myös lyhyehkö kävelymatka Korkeasaareen.

Huoneisto 202 (2h+kk+kph+vh = 48m2) on 25. kerroksessa ja sinne pääsee ulkokautta katutasolta Englantilaisaukio 10 käyntiovesta hissillä tai ostoskeskuksen Redin kautta hissiä hyödyntäen. Tarkempi käyntiohjeistus tästä.

Huoneisto on pyritty sisustamaan nykyaikaisesti ja laadukkaasti. Toivomme että jäsenistö viihtyy lomakohteessa.

Avaimen nouto ja palautus
Redin loiston avain noudetaan Tulliliiton toimiston eteistilasta klo 15:00 alkaen varauksen alkupäivänä. Avain on palautettava Tulliliiton toimistolle klo.14:00 mennessä. Avainta ei saa jättää huoneistoon, vaan se tulee palauttaa aina liiton toimistolle avaimelle tarkoitettuun paikkaan. Tutustu ohjeisiin. Ohjeet näkyvät ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Klo 14.00 - 15.00 on aika, jolloin huoneessa voi liiton toimihenkilöt käydä tarkistamassa huoneiston kunnon ja viemässä ilmoitetut puuttuvat tarvikkeet.

Yleistä lomapaikasta
Huoneistossa voi majoittua 5 henkilöä: Parisänky, 2 kuutiopatjaa sekä 1 henkilö sohvalla
Huoneistossa on hyvin varustettu keittiö: Jääkaappi-pakastin, astianpesukone, uuni, induktioliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni sekä astiastot ja muut keittiövälineet. Lisäksi huoneistossa on kuivaava pyykinpesukone.

Lomalaisen tulee varata omat vuodevaatteet, pyyhkeet ja peseytymistarvikkeet. Talous- ja wc paperit, sekä ruuanlaitoissa tarvittavat leivin ym. paperit/pussit.
Huoneistossa on myös langaton (wifi) internet yhteys, josta on erillinen ohjeistus.

Pidä aina avaimet mukana. Huoneistossa täytyy muistaa kuitata paikallaoloilmoitus, erillinen neliömäinen rasia jossa nappäin, paina kunnes sinen valo näkyy. Huolehti poistuessasi huoneistosta, että ikkuna ja ovet ovat suljettu. Huomioi erityisesti viherhuoneen oven tai makuuhuoneen ikkunan ollessa auki, että mitään tavaroita ei pääse putoamaan. Lasten kanssa lomaillessa on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta etteivät he pääse putoamaan avoimesta ovesta tai ikkunasta.

Viherhuoneen oven ollessa auki sähköisten verhojen täytyy olla yläasennossa rikkoutumisvaaran takia.

Lomakohde on asuinkerrostalo, joten huoneisto ei ole tarkoitettu bilekäyttöön ja on itsestään selvää, että emme häiritse talossa asuvia naapureita. Mikäli huoneistossa käyttäytymisestä tulee valitus, voidaan huoneiston varanneelta lomailijalta evätä jatkossa lomailut liiton lomapaikoissa.

Lomapaikka on savuton, eikä siellä saa polttaa kynttilöitä ym.

Lisäksi toivomme, että sähkön ja veden käytössä noudatetaan säästäväisyyttä, sillä niistä tulevat kustannukset maksetaan kaikkien yhteisistä jäsenmaksuvaroista.

Huoneiston roska viedään lajittelupisteeseen, talon viidenteen kerrokseen hissillä, ulos ovesta kiertäen ulkokäutta roskakuilun ovelle. Huoneiston siisteydestä vastaa aina vuokralainen. Mikäli huoneisto jää epäsiistiin kuntoon, tulee lasku siivouksesta lomailijalle ja lomailijalta voidaan evätä jatkossa lomailut liiton lomapaikoissa.
Huoneistossa rikkoutuneista tavaroista tai huonekaluista on lomailijan ilmoitettava sähköpostilla tulliliitto(at)tulliliitto.fi. Kiireellisissä asioissa (jokin suurempi ongelma josta saattaa aiheutua haittaa seuraavalle lomailijalle tai kiinteistölle) ilmoitus myös liiton toimistoon puhelimitse (045 8777855). Mikäli näin ei menetellä voi korvausvastuu siirtyä lomailijalle.

Pysäköinti
Huoneiston vuokraan sisältyy veloitukseton pysäköintimahdollisuus yhdelle ajoneuvolle Redin kauppakeskuksen pysäköintihallissa (Aimo-park). Pysäköimisestä hallissa on erillinen ohje. Lisäksi mahdollisuus pysäköintiin on lähialueen katujen varressa. Kadunvarren pysäköintipaikat ovat parkkikiekkopaikkoja 2- tunnin aikarajoituksella arkisin. 20-08 välisenä aikana sekä viikonloppuisin auton voi pysäköidä kiekotta/maksutta kadunvarteen. Käytännössä auton voi pysäköidä kadunvarteen arkisin kiekolla kello 18 alkaen ja pysäköidä seuraavaan aamuun kello 08 asti. (tilanne tällä hetkellä) Kannattaa seurata kadunvarressa olevia liikennemerkkejä ja lisäkilpiä.