Honkapirtti sijaitsee kauniilla merenranta tontilla Padvantien varrella Bromarvin kylässä, liki Tammisaarea ja on upea lomailupaikka niin perheellisille, kuin perheettömille.

Lomailukäytössä ajalla 14.4.- 17.11.2024

Honkapirttiin kuuluu n 120 m2 hirsihuvila, jossa keittiö, iso oleskelu/ takkahuonehuone, 3 makuuhuonetta ja wc/suihku (majoitus 6 hlö:ä+ 1sohvalle) , sekä tämän lisäksi erillinen saunarakennus n. 40m2, jossa tupakeittiö sekä suihku ja sähkösauna (majoitus 2 hlö:lle+ 1 sohvalle). Erillinen grillikota ja varastorakennus missä mm. ulko wc. Honkapirtin päärakennuksessa on astianpesukone ja pyykinpesukone (pyykinpesukoneeseen vain nestemäistä pyykinpesuainetta). 

Lomailijan tulee huolehtia seuraavista seikoista:

Lomalle tulee ottaa mukaan mm. omat lakanat, pyyhkeet, laudeliinat istuin- ja jalkalauteelle.Sekä tarvittavat grillausvuoat, roskapussit, talous ja wc-paperit, sekä nestemäinen pyykinepesuaine, halutessa pestä pyykkiä lomaillessa. Harrastevälineet ja mahdolliset lasten lelut.

Honkapirtillä on käytössä alipaine wc:eet. Wc pöttöihin saa laittaa vain wc paperia, muu paperi rikkoo alipainpupun, samoin ns sulavat wc-paperin rullat.

Lomapaikan siivous, tiskaus, yleinen siisteys, roskien pois vieminen. Roskat voi viedä vihreisiin jäteastioihin viereiselle kaupungin tontille. Roskasangot olisi syytä huuhdella, ettei niihin jää hajuhaittoja. Astiat ja petivaatteet palautetaan alkuperäisiin paikkoihin.Astiat ei ole tarkoitettu grillauskäyyttöön.

Jääkaapit tulee puhdistaa poislähtiessä. Jääkaappia ei tarvitse majoittujien välillä sammuttaa.

Toivomme huonekalujen säilyvät niillä paikoilla, joihin ne on sijoitettu, huomioon ottaen paloturvallisuus.
Jos muutat järjestyksen palautahan kalusteet alkuperäisille paikoille kiitos.

Mikäli takkoja käyttää, tulee takkojen luukut olla suljettuina puiden palaessa. Takoista tulee poistaa tuhkat peltiämpäriin, grillikodan luona on sininen peltitynnyri mihin tuhkasankot tulee tyhjentää. Samoin grillikodan ja nuotiopaikan polttopesistä tuhakat. Nuotiopaikka ja grillikota on tarkoitettu vain ja ainostaan grillauskäyttöön maltillisella tulella, voi myös grillata hiilellä (omat hiilet mukaan). Avotulen teko on ehdottomasti kielletty.
Muistattehan että mökkeilyn kirjoittamaton sääntö on että jos poltat tehdyt puut, teet uudet seuraavalle tilalle. 

Palavia kynttilöitä ei tule jättää valvomatta. Kynttilöitä tulee polttaa vain niille tarkoitetutissa astioissa. Ulkoroihuja ei saa asettaa terassille tai rappusille. 

Lomailijan tulee kiinnittää energian käyttöön huomiota, lattialämmityksiä ei tule säätää täysille ja saunan kiuasta tulee pitää päällä vain lämmityksen ja kylpemisen ajan. Lomapaikasta poistuessa tulee  lattialämmitysten lämpö säätää +15 asteeseen. Mökkien patterit on säädetty +22 ja makuhuoneissa +20 asteeseen etässäädöllä.

Päämökin makuuhuoneissa on kaukosäätimellä mahdollisuus säätää valaistusta. Kaukosäätimiä ei saa jättää lasten ulottuville, hukatun kaukosäätimen joutuu majoittuja korvaamaan.

Mikäli huoneisto jää siihen kuntoon että sinne joudutaan erikseen pyytämään siivous lomailijan jäljiltä, on lomailija korvausvelvollinen kaikista aiheutuneista kuluista.

Kalastaminen sallittu vain mato-ongella ilman kalastuslupia. Varsinaiset luvat kalastamiseen jokainen lomailija hankkii itse, huolehdittehan myös, että mukana on myös mahdollista veneilyä varten omat pelastusliivit.

Lomapaikassa havaituista puutteista ym. pyydetään ottamaan yhteyttä liiton toimistoon yhteystiedot löytyvät sivuiltamme yhteistiedot kohdasta.

Huoneistoissa ei saa tupakoida.

Paloturvallissuusyistä huonekaluja ei saa siirtää sähköpattereiden viereen.

Ajoneuvojen ajo pihapatioille (laatoiteut alueet) ehdottomasti kielletty. Alueet tarkoitettu oleilukäyttöön.

Lomapaikkaa ei saa edelleen luovuttaa tai vuokrata kolmannelle osapuolelle.

Lemmikkieläimet

Mikäli lemmikkieläimiä otetaan mukaan lomalle honkapirtille, niiden kanssa saa oleskella vain saunamökissä tai ulkona. Ylämökkiin lemmikin vienti on ehdottomasti kielletty. Huonekalut tulee suojata omilla lakanoilla. Lemmikkieläintä ei saa jättää yksin mökkiin. Mökin siisteys lemmikin jäljiltä tulee olla niin, ettei huoneistoon jää mitään jälkiä lemmikistä, eikä karvoja, ne tulee huolella imuroida. Lemmikin ulkoilutus aina kytkettynä, piha-alueelta kaikki ulosteet kerättävä pois ja toimitettava roskikseen. Lemmikin tekemistä vahingoista on omistaja aina vastuussa ja niistä tulee ilmoittaa ensitilassa.

Varaukset

Honkapirtin lomavaraushakemukset kesäsesongista haetaan verkossa täytettävällä lomakkeella viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Sesonkiajan ulkopuoliset varaukset tehdään suoraan varausjärjestelmään.
Mökkivarauksen etusijalla on jäsen, joka on vähiten lomaillut Honkapirtissä ja vuokra-aika on koko viikko. Lomailumääristä pidetään kirjaa.
Sesonkivaraukset tulee peruttaa vähintään 4 viikkoa ennen varauksen alkua.

Sesonkiajan varauksista peritään varausmaksu, joka on 30 €, sisältyen varaushintaan. Varausmaksua ei palauteta muutoin kuin kuin pätevästä syystä, sairaus, kuolemantapaus tms.

Lomapaikasta lähetetään lasku, joka tulee maksaa siihen merkittyä viitettä käyttäen ja eräpäivään mennessä. 

Ohjeet avaimista saatte varauslaskun yhteydessä sähköpostiin. Erillistä ohjeistusta ei enää lähetetä, vaan voit tulostaa tämän ohjesivun.

Vuokrausajat

Sesonkiaikana (viikoilla 22 - 37) etusijalla ovat aina koko viikon vuokraukset,
Viikko on alk. su klo 16.00- su 15.00 asti.
Sesongin ulkopuolella on myös varausajoista viikkovaraus (alk. su klo 16.00- su 15.00 asti) on aina etusijalla..
Varauksia voi tehdä myös puoliviikko varauksina: Su klo 16.00 alk. - To 15.00 asti tai To klo 16.00 alk. – Su klo 15.00 asti.
Mikäli peruutuksista tai muista syistä johtuen jää vapaita vuorokausia, on vuorokausi varaus klo 16.00 alk. – seuraavaan päivään klo 15.00 asti.

Huoneiston Avain/ovikoodi toimitetaan laskun yhteydessä.

Ajo-ohje Honkapirtille

Hankoon menevältä tieltä käännytään Tammisaaren (sillan) jälkeen Nesteen huoltoaseman kohdalta, oikealle Saloon menevälle Tenholantielle (Kantatie 52). Sitä pitkin ajetaan n. 13 kilometriä, jolloin käännytään vasemmalle Tenholaan (Bromarvintie). Matkaa jatkuu suoraan n. 24 km ohittaen Tenholan ja Bromarvin, jossa tie vaihtuu Vättlaxintieksi. Käänny oikealle Padvantielle ja jatka n. 7 km. Tulliliiton punertava Honkapirtti on vasemmalla osoite Padvantie 710A. Tontille ajetaan “uimarannalle” viitoitettua tietä. Helsingistä ajomatka kestää n. 2 tuntia.

TULLILIITTO TOIVOTTAA MUKAVIA LOMAHETKIÄ HONKAPIRTILLÄ!