SAK:n hallitus

SAK:n hallitus: EK:n venkoilu syö luottamusta

SAK:n hallituksen mukaan EK:n venkoilu kolmen koulutuspäivän toteutumisesta vaarantaa työmarkkinaosapuolten välisen luottamuksen. Koulutuspäivät ovat olennainen osa raamisopimusta, SAK:n hallitus muistuttaa.

SAK:n lähtökohtana on, että keskusteluja koulutuspäivien toteutumisesta jatketaan ja ne toteutetaan raamisopimuksen mukaisesti ensi vuoden alussa.

SAK:n hallitus arvioi tilannetta seuraavan kerran ylimääräisessä kokouksessa perjantaina 19.10.2012. SAK:n työvaliokunta kokoontuu sitä ennen tarpeen mukaan käsittelemään koulutuspäivien toteutumisen edistymistä.

SAK:n hallituksen kaksipäiväisessä seminaarissa käytiin myös alustava keskustelu seuraavasta sopimuskierroksesta ja käsiteltiin keskusjärjestöjen ehdotuksia nuorten työllistämisen edistämiseksi.

Yhteenveto SAK:n hallituksen seminaarista
 Kunnon työn päivä 
Pariisin Kevät


Ilmoittaudu Pariisin Kevään keikalle

Vielä ehtii ilmoittautua ilmaiselle Kunnon työn klubille, joka järjestetään perjantaina 5.10. Helsingin Kokomossa. Klubin pääesiintyjänä on Pariisin Kevät ja luvassa on hyvää meininkiä! Vaikka sivulla toivotaan ilmoittautumista 3.10. mennessä, ehdit hoitaa sen vielä torstaina 4.10.

Ilmoittaudu klubille
Kunnon työ päivä Facebookissa
 Kuntavaalit 
Sauli Hievanen


Mitä kuntien elinkeinopolitiikka voi olla?

Kestävässä kuntien elinkeinopolitiikassa vaikutetaan yritysten sijoittumiseen kaavoituksella, tonttipolitiikalla, liikennepolitiikalla ja koulutuspolitiikalla, kirjoittaa SAK:n Sauli Hievanen. Hievasen blogikirjoitus, SAK:n kuntavaalitavoitteet, tapahtumat ja muuta materiaalia löytyy SAK:n kuntavaalisivuilta.

Kuntavaalit 28.10.2012
 Tapahtumat 
6.–7. lokakuuta
Lapin SAK-päivät
Rovaniemi
9. lokakuuta
Seminaari työurasopimuksesta
Lappeenranta
17. lokakuuta
Seminaari työurasopimuksesta
Jyväskylä
 Uutisia ammattiliitoista 
Pääesikunnalla termit ja tavoitteet hukassa
Aliupseeriliitto - 03.10.2012