SAK:n hallitus

Puolueet SAK:n vaalitentissä lauantaina

SAK tenttaa puolueiden EU-kantoja lauantaina 19. lokakuuta Kuopiossa. Valtakunnallisten SAK-päivien yhteydessä järjestettävä eurovaalipaneeli alkaa kello 14.15. Paneeli välitetään suorana videolähetyksenä SAK:n nettisivuilla.

Katsojat voivat esittää kysymyksiä ja kommentteja puolueiden edustajille SAK:n kommenttiseinän kautta osoitteessa suora.sak.fi. Kysymyksiä voi lähettää myös tekstiviestinä numeroon 045 7395 0141 (normaali tekstiviestin hinta) tai Twitterin kautta tunnisteella #SAKfi. Kommentteja ja kysymyksiä otetaan vastaan jo ennen paneelin alkamista.

Lue lisää vaalitentistä ja SAK-päivistä

Isä ja lapsi


Pysy ajan tasalla työehtoneuvotteluista

Ammattiliitoilla on vielä ensi viikon perjantaihin saakka aikaa neuvotella työehtosopimuksensa työllisyys- ja kasvusopimuksen pohjalta. Tähän mennessä neuvottelutulokset on SAK:n piirissä saatu aikaan teknologiateollisuuteen, malmikaivoksille, taimitarhoille ja veturimiehille. Neuvottelujen etenemistä voi seurata SAK:n teemasivuilla.

Työllisyys- ja kasvusopimussivut

Opiskelemassa


Hyvää työpäivää!

Suomalaista työelämää kehitetään nyt talkoovoimin. Tavoitteena on nostaa Suomen työelämä Euroopan parhaaksi vuoteen 2020 mennessä. Lähde mukaan tutustumalla hyvän työelämän arvoihin ja jakamalla ne työkavereillesi. Voit voittaa samalla elokuvaliput itsellesi ja ystävällesi.

Tutustu arvoihin ja osallistu kilpailuun

Tapahtumat
18. lokakuuta
SAK Nuorten tapaaminen
Kuopio
19.–20. lokakuuta
Valtakunnalliset SAK-päivät
Kuopio
19. lokakuuta
Maahanmuuttajafoorumi
Kuopio
21.–22. marraskuuta
SAK:n valtuusto
Nurmijärvi
Uutisia ammattiliitoista