Hostelliverkoston uudet hostellit matkasi varrella

Hostellijärjestön uudet hostellit Kärsämäellä, Mikkelissä ja Ylläksellä ovat edullisia majoituspaikkoja kesän reissuille. Hyödynnä jäsenalennus ja tee varaus osoitteessa www.hostellit.fi.

Tutustu ja varaa »

 
 
 

Kolme vinkkiä Jyllantiin budjettimatkaajalle

Jyllanti on Tanskan läntisin ja pinta-alaltaan suurin niemimaa. Alueelta löytyy kohteita niin aktiivilomailijalle kuin rentoa kaupunkilomaa kaipaavalle. Poimi tästä reissuvinkit Herningiin, Aarhuusiin ja Hvide Sandeen. 

Poimi reissuvinkit »

 

Porilainen Hostel River sai uuden omistajan

Hostel Riverin perustaja luovutti hyvin toimivan hostellinsa ohjat uudelle yrittäjälle Anne-Mari Anttilalle ja suuntaa itse nyt uusien haasteiden pariin.

Lue lisää »

 
 
 

Järjestöreissaajatarina

Leppoisia päiviä Porvoossa, rentouttavaa oloa hostellissa

Valitsimme järjestöreissausmatkamme kohteeksi aina yhtä viehättävän Porvoon. Matkamme alkoi Länsi-Uudeltamaalta, josta on helppo matkustaa julkisilla kulkuvälineillä Porvooseen. Kävelymatkan päässä Porvoon linja-autoasemasta, pienen auringonkylpemän mäen päällä sijaitsi väliaikaiskotimme Hostel Porvoo.

Lue lisää »

 


Liity hostellimatkalle Facebookissa

Tykkää Hostellijärjestö - Hostellimatkalla -facebook sivustamme ja olet mukana kuulemassa ja keskustelemassa hostellimatkailusta Suomessa ja maailmalla. Seuraamalla meitä Facebookissa pysyt myös ajan tasalla matkailuilloistamme.

Seuraa meitä Facebookissa »

 
 
     
 
 

EDUT JÄSENJÄRJESTÖJEN JÄSENILLE (kts luettelo järjestöistä):

Saadaksesi majoitusalennuksen tee hostellivaraus osoitteessa www.hostellit.fi.  

Älä maksa välikäsille - ota alennus itsellesi hostellit.fi:ssä!


LISÄEDUT KANSAINVÄLISELLÄ HOSTELLIKORTILLA:

Vinkkejä eduista kansainvälisellä hostellikortilla Porissa:

  • Hostel River: Polkupyörän vuokra 5 €/vrk (norm. 10 €).
  • Melamajavat: 10 % alennus kajakin tai kanootin vuokrauksesta melontavajalta tapahtuvaan kahden tunnin melontaan kesä-elokuussa 2017.
  • Porin taidemuseo: Sisäänpääsy opiskelijahintaan 2,50 €.
  • Porin Vesibussiristeilyt Oy: 20% alennus heinä-elokuussa Reposaaren ja Ulvilan yleisöristeilyistä M/S Charlotalla. Lippuja voi ostaa laivalta puoli tuntia ennen lähtöä.

UUSI ETU:

Seikkailupuisto Zippy, Helsinki: 15% alennus normaalihintaisesta seikkailulipusta 5.5.-21.10.2017.
Seikkailupuisto Zippy tarjoaa iloista naurua, jännitystä, voittajafiilistä ja liikunnallista hauskanpitoa. Elämyksellisessä köysiseikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien, kiipeilyseinien, halitukkien ja muiden tehtävien avulla. Seikkailupuisto Zippystä löytyy kaikenikäisille ja -kokoisille seikkailijoille ikimuistoisia ja hauskoja hetkiä, sillä ratoja löytyy helpoista haastaviin.

 

​Kaikki Hostellikortti -edut Suomessa

 
 
     
 
 
hostellit.fi hihostels.com
 
​#hifinland