teboil kesakampanja

Teboil myöntää kesän ajan jäsenkortilla tavallista suuremman alennuksen. Kesäkampanja alkaa 1.6. ja päättyy 31.7.2017. Alennus on 2,5 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä. Edun saa kaikilta Teboil-huoltamoilta ja –automaattiasemilta lukuun ottamatta Teboil Express-automaattiasemia.

Teboilin normaali alennus bensiinistä ja dieselöljystä on 2,1 snt/litra. Katso tarkemmin www.teboil.fi/liitto.

Lisäksi jäsenkortilla saa alennusta voiteluaineista 10 %, autokemikaaleista 5 %, pesuista 5 % sekä nestekaasupullon täytöstä 5 %.

Polttoainealennukset saa liiton magneettijuovallisella jäsenkortilla kaikilta Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.