Honkapirtti sijaitsee kauniilla merenranta tontilla Padvantien varrella Bromarvin kylässä, liki Tammisaarea ja on upea lomailupaikka niin perheellisille, kuin perheettömille.

Honkapirttiin kuuluu n 120 m2 hirsihuvila, jossa keittiö, iso oleskelu/ takkahuonehuone, 3 makuuhuonetta ja wc/suihku (majoitus 10 hlö:ä) , sekä tämän lisäksi erillinen saunarakennus n. 40m2, jossa tupakeittiö sekä suihku ja sähkösauna (majoitus 4 hlö:lle). Erillinen grillikota ja varastorakennus missä mm. ulko wc. Honkapirtin päärakennuksessa on astianpesukone ja pyykinpesukone (pyykinpesukoneeseen vain nestemäistä pyykinpesuainetta). 

Honkapirtillä mahtuu majoittumaan isommallakin joukolla.

honkapirtti 003   honkapirtti 004

honkapirtti 005   honkapirtti 002

Lomailijan tulee huolehtia seuraavista seikoista:

Lomalle tulee ottaa mukaan mm. omat lakanat, pyyhkeet, laudeliinat istuin- ja jalkalauteelle.Sekä tarvittavat grillausvuoat, roskapussit, talous ja wc-paperit, sekä nestemäinen pyykinepesuaine, halutessa pestä pyykkiä lomaillessa. Harrastevälineet ja mahdolliset lasten lelut.

Lomapaikan siivous, tiskaus, yleinen siisteys, roskien pois vieminen. Roskat voi viedä vihreisiin jäteastioihin viereiselle kaupungin tontille. Roskasangot olisi syytä huuhdella, ettei niihin jää hajuhaittoja. Astiat ja petivaatteet palautetaan alkuperäisiin paikkoihin.Astiat ei ole tarkoitettu grillauskäyyttöön.
Jääkaapit tulee puhdistaa poislähtiessä. Jääkaappia ei tarvitse majoittujien välillä sammuttaa.

Mikäli takkoja käyttää tulee niistä poistaa tuhkat peltiämpäriin, luontoon ei saa heitää kuumia tuhkia. Samoin grillikodan ja nuotiopaikan polttopesistä tuhakat pois. Nuotiopaikka ja grillikota on tarkoitettu vain ja ainostaan grillauskäyttöön maltillisella tulella, voi myös grillata hiilellä (omat hiilet mukaan).  Avotulen teko on ehdottomasti kielletty.
Muistattehan että mökkeilyn kirjoittamaton sääntö on että jos poltat tehdyt puut teet uudet seuraavalle tilalle. 

Lomailijan tulee kiinnittää energian käyttöön huomiota, lattialämmityksiä ei tule säätää täysille ja saunan kiuasta tulee pitää päällä vain lämmityksen ja kylpemisen ajan. Lomapaikasta poistuessa tulee lämmöt säätää sähköpattereissa peruslämpöön +12 asteeseen ja lattialämmityksen 1:een.

Päämökin makuuhuoneissa on kaukosäätimellä mahdollisuus säätää valasitusta. Kaukosäätimiä ei saa jättää lasten ulottuville, hukatun kaukosäätimen joutuu majoittuja korvaamaan.

Mikäli huoneisto jää siihen kuntoon että sinne joudutaan erikseen pyytämään siivous lomailijan jäljiltä, on lomailija korvausvelvollinen kaikista aiheutuneista kuluista.

Kalastaminen sallittu vain mato-ongella ilman kalastuslupia. Varsinaiset luvat kalastamiseen jokainen lomailija hankkii itse, huolehdittehan myös, että mukana on myös mahdollista veneilyä varten omat pelastusliivit.

Lomapaikassa havaituista puutteista ym. pyydetään ottamaan yhteyttä liiton toimistoon yhteystiedot löytyvät sivuiltamme yhteistiedot kohdasta.
Huoneistoissa ei saa tupakoida.

Lemmikkieläimiä ei saa viedä lomapaikkaan.

Ajoneuvojen ajo pihapatioille (laatoiteut alueet) ehdottomasti kielletty.
Alueet tarkoitettu oleilukäyttöön.

Lomapaikkaa ei saa edelleen luovuttaa tai vuokrata kolmannelle osapuolelle.

Varaukset

Honkapirtin lomavaraushakemukset kesäsesongista toimitetaan liitolle joko e-mailina: tulliliitto[at]tulliliitto.fi tai postitse liiton toimistoon viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Sesonkiajan ulkopuoliset varaukset tehdään suoraan varausjärjestelmään.
Mökkivarauksen etusijalla on jäsen, joka on vähiten lomaillut Honkapirtissä ja vuokra-aika on koko viikko. Lomailumääristä pidetään kirjaa.
Varaukset tulee peruttaa vähintään 4 viikkoa ennen varauksen alkua.

Sesonkiajan varauksista peritään varausmaksu, joka on 30 €, sisältyen varaushintaan. Varausmaksua ei palauteta muutoin kuin kuin pätevästä syystä, sairaus, kuolemantapaus tms.

Lomapaikasta lähetetään lasku, joka tulee maksaa siihen merkittyä viitettä käyttäen ja eräpäivään mennessä. 

Ohjeet avaimista saatte varauslaskun yhteydessä sähköpostiin. Erillistä ohjeistusta ei enää lähetetä, vaan voit tulostaa tämän ohjesivun.

Lomapaikan hinnat nähtävillä hinnastossa.

Vuokrausajat

Sesonkiaikana (viikoilla 22 - 37) etusijalla ovat aina koko viikon vuokraukset,
Viikko on alk. su klo 16.00- su 15.00 asti.
Sesongin ulkopuolella on myös varausajoista viikkovaraus (alk. su klo 16.00- su 15.00 asti) on aina etusijalla..
Varauksia voi tehdä myös puoliviikko varauksina: Su klo 16.00 alk. - To 15.00 asti tai To klo 16.00 alk. – Su klo 15.00 asti.
Mikäli peruutuksista tai muista syistä johtuen jää vapaita vuorokausia, on vuorokausi varaus klo 16.00 alk. – seuraavaan päivään klo 15.00 asti.

Huoneiston Avain/ovikoodi toimitetaan varauksen yhteydessä.

Ajo-ohje Honkapirtille

Hankoon menevältä tieltä käännytään Tammisaaren (sillan) jälkeen Nesteen huoltoaseman kohdalta, oikealle Saloon menevää tietä. Sitä pitkin ajetaan n. 13
kilometriä, jolloin käännytään vasemmalle Tenholaan. Matkaa jatketaan (Tie no 1081) n. 23 km ohi Tenholan Bromarvin kirkon ja hautausmaan, ajetaan noin 7 km Padvaan. Tulliliiton punertava “Honkapirtti” on vasemmalla osoite Padvantie 710A. Tontille ajetaan “uimarannalle” viitoitettua tietä.
Helsinki, Hakaniemi –Bromarv, Padvantie 710, matka 137,8 km ajoaika n. 2 tuntia.

TULLILIITTO TOIVOTTAA MUKAVIA LOMAHETKIÄ HONKAPIRTILLÄ!

Merellistä kauneutta

rantailtamaisema16

 

Päärakennuksesta kuvia
keittio   honkapirtti 009  honkapirtti 010

honkapirtti 004  honkapirtti 012   suihkunurkkaus wc  

Saunamökistä kuvia
alatupa3   honkapirtti 013

sauna   saunan_suihku

Grillikota
honkapirtti 003

Ulkovarasto
ulkovarasto