Hyvät ystävät

Kesä on kääntymässä syksyä kohti, mutta korona-pandemia näyttää kääntyvän huonompaan suuntaan. Tästä syystä Tulliliitto on ilmoittanut pitävänsä toimitilansa näillä näkymin suljettuna marraskuun loppuun saakka. Näinollen toimintamme ei voi toistaiseksi jatkua.

Mahdollisesti pidämme sääntömääräiset kevät- ja syyskokouksemme joulukuussa ja jatkamme tilaisuutta pikkujoulun merkeissä.

Hyvää loppukesää ja syksyä. Pysykää terveinä.

Syksy

Koska emme ole voineet pitää sääntömääräistä vuosikokousta, yhdistyksen hallitus esittää, että nykyinen hallitus jatkaa toistaiseksi. Jäsenmaksuksi ehdotetaan edelleen 15,00 €. Maksun voi suorittaa vuoden alusta maaliskuun lopuun mennessä tilille FI78 5227 0820 0358 85.Viite no on edelleen 12344.


Tullin Veteraanit valitsivat syyskokouksessaan toimikaudeksi 2020 puheenjohtajaksi edelleen Leif Heikkisen ja muiksi hallituksen jäseniksi Stig Hannénin, Seppo Havian, Viljo Huikurin, Markku Viitasen, Eija Vuorisen ja Esa Vuorisen. Varajäseniksi valittiin Matti Lehtonen, Eino Ottavainen ja Helena Leskinen.


Tullin Veteraanit ry on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja merkitty yhdistysrekisteriin 17.6.1987.

Tullin Veteraaneihin kuuluu tällä hetkellä vajaat 90 jäsentä.

Jäseneksi voi liittyä Tullissa työskennellyt ja nyt eläkkeellä oleva henkilö ammattijärjestö- taustasta riippumatta.

Muistakaa ”veteraanit” ehdottaa entisille tullilaisille ja eläkkeelle jääville liittymistä yhdistyksemme jäseneksi.

Kokoonnumme kunkin kalenterikuukauden toisena tiistaina klo 13.00 Tulliliitto ry:n kokoustiloissa osoitteessa Pitkänsillanranta 3 B, Helsinki, lukuun ottamatta touko-elokuun välistä aikaa.

Kuukausikokouksissa käsitellään eläkeläistoimintaan liittyviä asioita ja kuullaan asiantuntijaesitelmiä jäseniä kiinnostavista aiheista. Kokousten lisäksi pyritään järjestämään teatteriretkiä ja vierailuja eri kohteisiin.

Yhdistys on Eläkkeensaajien keskusliiton (EKL) jäsen ja jäsenistö on oikeutettu EKL:n tarjoamiin etuihin.

Toimihenkilöt:
Leif Heikkinen, puheenjohtaja puh. 050 5587064, e-mail Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Seppo Havia, varapuheenjohtaja puh. 044 3677301
Esa Vuorinen, sihteeri puh 0400 941335, e-mail Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Eija Vuorinen, taloudenhoitaja puh. 0500 519207, e-mail Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhdistyksen säännöt